Ofte stilte spørsmål

Det kan være flere årsaker til denne ulyden. Defekt manifoldpakning, defekt manifold, knekt skrue/pinnebolt til manifold, utett forbindelse mellom turbo og eksosmanifold, eksoslekkasje mellom turbo og eksosanlegg eller defekt eksosanlegg /katalysator/partikkelfilter. Det beste er før eventuellt en turbo skiftes pga ulyd er å lokalisere ulyden hvis mulig. Hvis de tidligere nevnte tingene er iorden sjekk så turboen for skader i kompresjonshuset,(luft inntak). Sjekk også for stor slakk i akslingen radialt og aksialt.

Ja den kan du returnere innen 8 dager etter kjøpet, men da skal den være ubrukt og ikke prøvd på motoren. Den må også returneres i samme eske som den kom i. Legg også med et lite brev med hvorfor den blir returnert, med referanse til enten ordre eller faktura nr.

Det vil variere fra bilmodell til bilmodell, men for de fleste biler tar det fra 3-7 timer, enkelte modeller kan ta lengre tid enn dette også. Vi har lagt ut noen priser som eksempler på hjemmesiden vår. Hvis du vil ha nøyaktig pris på å få byttet turboen må du ta kontakt med oss. Husk å oppgi registreringsnummeret på bilen.

De fleste autoriserte bilverksteder vil kunne skifte den for deg, vi kan også skifte turboen her, da vi er et autorisert bilverksted. Vi er spesialister på dette og har veldig lang erfaring med turbo skifte, så ring oss for å avtale time. Tlf:67832500 eller send inn en forespørsel på kontaktskjemaet vårt.

Dette er nok en luft lekkasje fra trykksiden på turboen. Lekkasjen kan være fra slangen fra turboen til intercooler, slangen fra intercooleren til motoren eller selve intercooleren. Som regel bruker da motoren mere drivstoff og ryker mere enn den skal.

Det er flere måter å betale på. Til privat personer sender vi i oppkrav hvis varene går pr post. Ved henting av varer hos oss kan man betale med alle typer bank og kreditkort eller kontant. Vi har også muligheten til å ta betaling med VIPPS, (DNB). For bedriftskunder , betales det etter avtale.

Vi har 2års garanti eller 100.000km, det som kommer først. Garantien gjelder på fabrikasjonsfeil på turboen, og arbeidet som er utført av oss. Garantien er kun gyldig hvis alle punktene på monteringsanvisningen er utført.

Vi belaster ikke deg for panten ved kjøp av turboen, men hvis den ikke returneres inne 15 dager vil det bli sendt ut en regning på evnt pant.

Dette er et typisk eksempel på en defekt VNT enhet inni turboen, her bør turboen skiftes ut da dette blir bare verre og verre og tilslutt ender at bilen bare går i et nødprogram, (lav effekt).

Da kan du enten sende oss en e-mail , ringe oss eller sende inn kontaktskjema som ligger her på siden. Vi sender da ut den bytteturboen du skal ha til bilen din, så har du 15 dager på å returnere den gamle.